Pentru că nu-i „aşa de mizerabil” precum colegii lui liberali, preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Cornel Popa, a decis să preia conducerea clubului de fotbal.
Prima măsură a fost să pună la cârma clubului un poliţist de frontieră, pentru ca jucătorii morţi de foame să nu poată fugi din ţară şi să ne lase fără vedete.
Apoi le-a promis jucătorilor că vor face şi cantonamente. Probabil la Moneasa, dar numai după ce se termină megaproiectul Şuşti-Moneasa. Aceste măsuri nu sunt însă suficente pentru a duce echipa acolo unde îi e locul, adică în Liga Campionilor.
Prin urmare, iată ce ar mai trebui făcut:
- Pentru economii, nu li se va da de mâncare jucătorilor în ziua meciului. Că s-ar putea să mănânce bătaie pe teren.
- La finalul fiecărui meci vor face schimb de tricouri cu adversarii, fiindcă ale lor sunt vechi şi spălăcite.
- Cum nu mai sunt bani de bocanci, li se vor monta jucătorilor crampoane direct pe talpă.
- Pe tricouri, jucătorii vor face reclamă la staţiunea balneară Consiliul Judeţean.
- Fotbaliştii vor veni cu termosul de apă caldă la meciuri, că apă caldă nu au nici locuitorii din Rogerius.
- Iarba nu va mai fi tunsă, ci păscută de oi. Laptele va fi consumat ca supraalimentaţie şi la fiecare victorie va fi friptă o oaie în careul echipei adverse.
- Salariile jucătorilor se vor da din fondurile puse la dispoziţie de Centrul de Conservare a Tradiţiilor Populare. Jucătorii, însă, vor trebui să depună proiecte în acest sens.
- Pentru realizarea obiectivului de menţinere în liga a II-a se vor face toate diligenţele ca alte 20 de echipe să se retragă din campionat.
- Dacă Primăria refuză să mai pună la dispoziţie stadionul, meciurile se vor disputa pe Aeroport, că şi aşa creşte iarba pe pistă.
- Mutarea Muzeului la Cetate este necesară şi pentru a avea spaţiu suficient unde FC Bihor să pună trofeele pe care le va câştiga de acum înainte.