Deşi patronii italieni implicaţi în activitatea de tipărire a banilor falşi erau cizmari la bază, falsurile n-au fost făcute de nişte cârpaci. Tipografia, amplasată în Episcopia Bihor lângă groapa de gunoi, a funcţionat fără probleme timp de aproape doi ani. Iar mafia italiană implicată în aceste activităţi nu face altceva decât concurenţă tiparniţei de bani a Uniunii Europene.
Şi cum UE nu suportă concurenţa, era normal să intervină cu brutalitate. Văzând, vorba preşedintelui ţării, şi partea plină a paharului, remarcăm faptul că falsificarea bancnotelor are şi avantaje.
- Dacă studenţii ar fi dat şpagă bancnote false la examenele cu profesorul Romanul, Sorbonica era mult mai curată.
- Dacă la nunţi darul ar fi fost în euroi de Episcopia, politicienii nu ar fi avut cum spăla sumele pe care nu le pot justifica.
- Aruncarea bancnotelor la groapa de gunoi a arătat romilor din preajmă că italienii sunt mult mai darnici decât francezii, care-i expediază cu 300 de euroi şi bilete de avion.
- Dacă italienii erau împiedicaţi să transporte euroii la ei în ţară, în şase luni România putea trece fără probleme la zona euro.
- Adică euroii erau falşi?! Bine că diploma de doctor a lui Ponta e veritabilă…
- România e prima ţară care a înlocuit consumul de gaz rusesc cu arderea bancnotelor de 50 şi 100 de euro.
- Nivelul de trai a crescut în asemenea hal în ţară, încât acum şi ţiganii de la rampa de gunoi au grămezi de bani.
- Banii sunt atât de bine făcuţi, încât Banca Europeană poate să-i introducă liniştită în circulaţie, economisind sumele necesare altei tipăriri.